Szolgáltatások

Személyes tanácsadás, oktatás a következő területeken:

Önfejlesztés

Gyakran minden ok nélkül rosszkedvű, kimerült vagy fáradékony? Túl sok stressz éri? Szeretne változtatni ezen, de nem tudja, hogyan? Ismerje meg jobban önmagát! Az önfejlesztésnek köszönhetően mélyebb belső egyensúlyra tehet szert. Ismerje meg a gondolatok törvényeit és erejét. Éljen nagyobb harmóniában önmagával és másokkal.

Kapcsolatok és kommunikáció

Gyakran keveredik konfliktusba családjával vagy a munkahelyén? Úgy érzi, nem értik meg? Legalább hetente egyszer stresszes helyzetbe kerül? Szeretné, ha jobb irányba haladnának a kapcsolatai? Tanuljon arról, hogyan hat másokra. Fejlessze kommunikációs képességeit, hogy könnyebben és gördülékenyebben közölhesse érzéseit, elképzeléseit és elvárásait mind családjával, mind munkahelyén.     

Sikeres vállalkozó és nyereséges cég

Úgy érzi, hogy vállalkozása a fejére nőtt, és nincs elég ideje a feltöltődésre? Minden energiáját elveszi a munka, és semmi sem marad a családjára? Szeretne olyan, sikeres vállalkozást, amely az ön állandó jelenléte nélkül is jól működik? Tanulja meg, hogyan alakítson ki olyan napirendet, amelyben jut idő személyes elfoglaltságaira is. 

A pénz világa

Pénzügyi ismeretek oktatása, illetve TANÁCSADÁS magas fokon. A pénzügyi termékek teljes kínálatával dolgozom: tőkepiaci befektetések, nyugdíjspórolás, lakástakarékok, jelzáloghitelek és fogyasztói (személyi) kölcsönök, cégek és vállalkozók biztosítása, vagyonbiztosítás, életbiztosítás, utasbiztosítás és gépjármű biztosítás. Segítek megvalósítani pénzügyi céljait, méghozzá a személyre szabott tanácsadástól kezdve az ügyintézésen keresztül a szükséges adminisztráció lebonyolításáig.

Intézzen el mindent egy helyen! Díjmentesen vállalom a már meglévő spórolásainak, hiteleinek és biztosításainak ellenőrzését – elemzését. Ezen kívül biztosítási kár esetén segítek elrendezni a sokszor bonyolultnak tűnő „papírmunkát”, adminisztrációt.  

Hogyan tovább?

Szeretne fejlődni mind a személyes életében, mind a munka terén? Jobbá tenni az emberi kapcsolatait? Sikeres emberekkel találkozni?  Szeretne karriert vagy egy nyereséges, saját céget felépíteni? Szeretné csökkenteni az állandó havi kiadásait, de nem tudja hogyan? Esetleg aggódik időskori nyugdíja miatt?

Forduljon hozzám bizalommal, és kérjen időpontot.