A történetem

1995

A szakmai karrierem kezdete

A szakmai karrierem építésébe rögtön a középiskola elvégzése után, 1995-ben nekikezdtem. Életem jelentős részét üzleti vállalkozások építésére fordítottam, az ún. hálózati marketing alapelveiből kiindulva. Érdekelt a tanulás, ezért úgy döntöttem, hogy tanulmányaimat a diószegi Danubius Főiskola Szociális tanulmányok karán folytatom, ahol doktori címet szereztem. Az egész életen át tartó tanulás híve vagyok, ezért a főiskola elvégzése után több tanúsítvánnyal járó tanfolyamot és iskolázást végeztem közgazdaságból, menedzsmentből, kommunikációból és coachingból.

1997

Karriernövekedés

1997-től 2008-ig a Carion Slovakia Rt.-nél és a Lyoness Holding Europe AG-nél dolgoztam, ahol fokozatosan az üzletkötőből hálózati igazgatóvá küzdöttem fel magam. Egyúttal a LYONESS Slovakia Kft. ügyvezetője is voltam.

2009

Salve Finance igazgató

2009-től 2012-ig a Salve Finance társaság üzlethálózatának igazgatója voltam, és több mint 1200 munkatársért feleltem.

2012

Partner a Finanzpartner társaságnál

2012-től napjainkig Partner pozícióban dolgozom a Finanzpartner, Rt-nél, ahol egyúttal a felügyelőbizottsága tagja is vagyok.

A jelenlegi társadalmi körülményekre és a politikai kultúrára reagálva úgy döntöttem, hogy belépek a politikába. A Magyar Fórum társalapítója vagyok, 2020-ig a párt alelnöke és jelenleg az Ellenőrző bizottság tagja.

Hírek